Altijd een duidelijk verhaal.

Nieuwsbericht

Geslaagde opening Mediahuis Breda

nov 10

Met het onthullen van het logo gaf burgemeester Paul Depla afgelopen vrijdag het startsein voor Mediahuis Breda aan de Haagdijk 213. Ruim vijftig geïnteresseerden waren hierbij aanwezig. Mediahuis Breda is een collectief van zzp’ers uit de media- en communicatiesector.

In zijn speech sprak Depla zijn waardering uit voor het initiatief. “Zzp’ers zijn tegenwoordig een belangrijke factor in de economie en het is goed om te zien dat verschillende zzp’ers hier de handen ineen slaan. Samen ben je immers sterker.” De Bredase burgemeester ziet Mediahuis Breda daarnaast als een mooie impuls voor de Haagdijk.

Erik Lankhorst en Pieter Pulleman, initiatiefnemers van het samenwerkingsverband, kijken tevreden terug op de opening. Pulleman: “Ik ben ongelooflijk blij dat zo veel mensen de moeite hebben genomen om hierbij aanwezig te zijn. En de reacties waren zonder uitzondering positief en dat geeft veel vertrouwen. Iedereen ziet de meerwaarde van kundige, zelfstandige vakspecialisten die samenwerken in een groter geheel.”

Mediahuis Breda levert marketing- en communicatie adviezen en diensten op het gebied van tekst, ontwerp en fotografie voor print en online producties. Ook is er expertise aanwezig op het terrein van infographics, video’s en apps. Daarnaast geven diverse Mediahuisbewoners er workshops over hun vakgebied. “Kortom, Mediahuis Breda is een aanspreekpunt voor alle communicatie en mediazaken waarmee organisaties te maken kunnen krijgen.”

Door samen te werken kunnen de (virtuele) bewoners grotere en meer complexe opdrachten aan dan als eenling. Mediahuis Breda waarborgt bovendien de continuïteit richting opdrachtgevers. Lankhorst: “Het collectief is een aansprekend voorbeeld van het nieuwe ondernemen: samenwerken in wisselende samenstellingen, geen loondienstverbanden of moeilijke contracten. Dus geen dure organisatie met veel overhead, maar wel kwaliteit en concurrerende tarieven voor de opdrachtgever.” Pulleman: “Wij bieden opdrachtgevers de flexibiliteit en het specialisme van de zzp’er en de kracht en stabiliteit van een grote organisatie.”

Geplaatst door Pieter | 10 november 2015
_DSC9343_640x425
15 1106 Opening Mediahuis_EstherHereijgersFotografie_01__640x427
15 1106 Opening Mediahuis_EstherHereijgersFotografie_05__640x427
Disclaimer Design door BuroPARK