Altijd een duidelijk verhaal.

Schrijven over groen en duurzaam

Veel organisaties vinden het belangrijk om groen en duurzaam te werken. Met aandacht voor mensen, gezondheid en de planeet. Om een niet te grote voetafdruk achter te laten voor komende generaties, qua papiergebruik, energie en transportmiddelen. Met nadruk op hergebruik en biobased producten zoals papier van grasvezels en kweekpotten die na verloop van tijd zonder een spoor oplossen in de grond. Ons netwerk bevat veel kennis hierover.

Schrijven over stadstuinieren

Veel mensen zoeken hun balans tussen werken en ontspannen in een groene omgeving. Ze houden een (moes)tuin bij of zoeken samenwerking op in sociale projecten zoals de stadslandbouw. Ze lezen graag over hun hobby op websites of in bladen en wisselen informatie uit op forums. Hiervoor leveren wij ideeƫn. Samen met u werken we die uit in (online) artikelen, complete websites of papieren media als magazines en brochures.

Wat kunt u verwachten?

  • Contacten en invalshoeken die groen en duurzaam verbinden.
  • Passie voor groen. Zo schreef Leonore in 2015 elke dag een plantenblog.
  • Interesse in het interviewen van betrokkenen over stadslandbouw, (moes)tuinieren en teeltprocessen. Voor bijvoorbeeld artikelen en advertorials.
  • Verstand van zaken door eigen participatie in stadslandbouwprojecten.

Bij ons is uw groene nieuwsbrief of bedrijfsblog in goede handen!

Bel of mail ons voor meer informatie.

Disclaimer Design door BuroPARK