Altijd een duidelijk verhaal.

Schrijven over personeel en organisatie

B2B en B2C bestaan niet meer. Het gaat nu om P2P, oftewel people to people. Van mens tot mens. Ook in de marketing is dat te merken, people en planet worden naast de andere 3 P’s steeds belangrijker. Juridische voorwaarden zetten wij om in toegankelijke woorden. En waar bereik en ráák je mensen beter mee dan met een goed verhaal? Gebruik storytelling om uw doelen te bereiken.

Bereik uw doelgroep

Het aantal nieuwe tools groeit gestaag. Solliciteren doe je via Pinterest, je belt zakelijke contacten via Skype, je vergadert via video en je leert nieuwe technieken via e-learning of augmented reality. Zorg dat u te vinden bent, daar waar uw doelgroep is. Praat hier vooral ook over met ervaren, deskundige tekstschrijvers. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Storytelling

Vele handen maken licht werk en een mooi verhaal. Komen in uw organisatie ook alle mensen aan het woord? Niets is effectiever dan uw personeel inzetten als ambassadeur. Bij het werven van nieuw personeel, van nieuwe klanten en van investeerders. De tekstschrijvers van Pulleman Tekst & Communicatie komen uit het bedrijfsleven en praten op alle niveaus mee. Mooi om bijvoorbeeld een jaarverslag op te fleuren met persoonlijke verhalen!

Wij vertellen uw verhaal, zodat het lezers bijblijft.

Bel
of mail
ons voor meer informatie.

Disclaimer Design door BuroPARK