Altijd een duidelijk verhaal.

schrijftrainingen

Wil jij je schrijfvaardigheden verbeteren? Bekijk onze korte en krachtige schrijftrainingen en schrijfworkshops en kies wat bij je past.


Individuele schrijftrainingen

Schrijfboost
Deze schrijftraining is een compacte praktijktraining afgestemd op jouw vraag. Onze goed voorbereide schrijftrainer komt naar jou of jouw bedrijf voor een 1:1 schrijftraining. In een efficiƫnte en effectieve sessie van 2 uur ga je aan de slag met onderwerpen uit jouw praktijk.

Lees meer over onze individuele schrijftraining

Taal en spelling
Voor ondernemers en/of hun medewerkers die teksten moeten schrijven voor (bijvoorbeeld) een e-mailnieuwsbrief, brochure, offerte of website en die moeite hebben met de Nederlandse taal.
Alleen als maatwerkbegeleiding. Neem contact op zodat wij je wensen in kaart kunnen brengen.


Groepstrainingen

Schrijfbootcamp Verbeter je e-mailcorrespondentie
Miscommunicatie door slecht geformuleerde e-mailberichten komt veel voor. Soms leidt dit tot onbegrip, frustratie of zelfs klantenverlies. Leer je medewerkers om doeltreffende berichten te schrijven met oog voor de klant.

Lees meer over deze in-companytraining

Schrijfbootcamp Bloggen
Bloggen is een prima manier om jezelf of je bedrijf online te promoten. Maar hoe schrijf je een pakkende en goede blog? In deze praktische training krijg je tips & trucs aangereikt en ga je direct aan de slag.

Lees meer over deze in-companytraining


Wil je alleen online schrijfcoaching?
Dat kan ook. Online schrijfcoaching is een prima manier om effectief en efficiƫnt de puntjes op de i te zetten van jouw schrijfvaardigheden. Je stuurt je teksten in per e-mail en ontvangt deze retour met aanwijzingen . Zo leer je praktijk- en doelgericht.

Alleen als maatwerkbegeleiding. Bel nu met 06 - 467 25906 of stuur een e-mail, zodat wij je wensen in kaart kunnen brengen.

Gratis Quickscan

Toe aan een frisse blik op uw communicatie? Neem contact met ons op!

Woordenboek taalweetjes
Disclaimer Design door BuroPARK