Altijd een duidelijk verhaal.

Wat zeggen onze klanten?

Leonore redigeert al enkele jaren veel van onze patiëntenfolders. Ze kijkt daarbij niet alleen naar (het juist toepassen van) de taal en ons stijlboek, maar is ook kritisch op de inhoud. Ze giet een Amphia-sausje over de teksten en zorgt voor de juiste toon, die onze patiënten aanspreekt. Ze is flexibel en kan snel leveren voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom maken we graag gebruik van haar (her)schrijfdiensten!

J.M. (Judith) Jansen, manager Kenniskern Communicatie, Amphia Ziekenhuis

Voor de organisatie van KlikvoorWonen.nl en KlikvoorKamers.nl verzorgde Leonore drie jaar trainingen webteksten schrijven. De cursus focuste zich op het schrijven van korte en krachtige huizenadvertenties. Het niveau van de teksten is duidelijk verbeterd na de training. Het is hartstikke leuk om twee maanden na de workshop zo’n goed resultaat terug te zien. Ik ben tevreden.

Rian Rommens, projectleider, Klik voor Wonen

Pieter is een fijne partner om mee samen te werken. Hij is proactief, meedenkend en is een echte sparringpartner. Pieter is inhoudelijk goed op de hoogte en breed inzetbaar. Hij organiseert de communicatie rondom events en regelt de opmaak, druk en de fotografie van alle drukwerk. Hij verzorgt de e-mailnieuwsbrieven en alles wat daarbij komt kijken en houdt de website bij. Voor het BAC-project is Pieter een onmisbare schakel.

Ir. L. Klarus, projectmanager, NV REWIN West-Brabant

Prima artikel wat mij betreft. Duidelijk verwoord en met een heldere structuur. Het is voor het eerst dat ik bij een dergelijk stuk geen commentaar heb. Ik hoop dat we in de toekomst ook nog eens van je diensten gebruik kunnen maken.

Prof. dr. Ruud H. Teunter, Operations Management, Rijksuniversiteit Groningen
Disclaimer Design door BuroPARK