Altijd een duidelijk verhaal.

Wat zeggen onze klanten?

Een pakkende en wervende tekst. Precies wat we wilden!

Psy-GO!, Psychologiepraktijk Breda

Leonore redigeert medische teksten die zijn geschreven door (para)medici voor een algemeen publiek. Daarbij gaat het er niet enkel om dat spelling- en grammaticaregels worden toegepast. Zeker zo belangrijk is dat de redacteur signaleert dat een andere formulering van drie complexe zinnen vier prettig leesbare zinnen maakt. Zonder minder informatief te zijn. Leonore begrijpt dit en durft een grondige herformulering aan, waardoor het eindresultaat toegankelijker is en betrouwbaar blijft.

Ursula Strik, sr. redacteur, Medicinfo

“Sinds enkele jaren werk ik met zeer veel plezier samen met Tekstpartners. Na jaren zelf de teksten geschreven te hebben voor mijn praktijk, kwam ik er steeds meer achter dat iedereen zijn vak heeft. Mijn ervaring: proactief, flexibel en energiek, dat zijn Pieter en Leonore.”

Erik van Beek, Hallux Boemaars & Van Beek

Pieter is een betrokken en helder communicerende journalist die ik graag en veel op pad stuur voor de bladen iMaintain en Maintenance. Aangezien wij met een kleine kernredactie werken, moeten onze freelancers zelfstandig kunnen werken en op tijd ingrijpen als deadlines dreigen te worden overschreden. Wat dat betreft is Pieter een visitekaartje voor onze bladen en een verlengstuk van de redactie. Communiceren is tenslotte niet alleen helder kunnen schrijven, maar ook de opdrachtgever ontzorgen. Dat doet Pieter naar volle tevredenheid.

David van Baarle, hoofdredacteur iMaintain en Maintenance, Industrielinqs pers en platform
Disclaimer Design door BuroPARK