Altijd een duidelijk verhaal.

Bedrijfsjournalist

U wilt uw personeel op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen uw organisatie. Of misschien wilt u regelmatig mooie verhalen uit uw bedrijf delen met uw klanten. Of u wilt de leden van uw patiëntenvereniging nieuws brengen over de ontwikkelingen op het gebied van onderzoeken en behandelingen. Een magazine is daar een prachtig medium voor. Maar hoe komt u aan goede artikelen voor uw blad?

Freelance bedrijfsjournalist

Daar helpen wij u mee. Als bedrijfsjournalist halen wij het nieuws op uit uw organisatie. We interviewen mensen en vangen hun verhalen in mooie artikelen voor uw magazine. Het onderwerp maakt daarbij voor ons niet uit. Van een artikel over een shutdown bij een chemisch bedrijf tot artikelen over het ontwikkelen van nieuwe concepten in de slagersbranche. Wij zijn razend nieuwsgierig en vragen net zo lang door tot wij van de hoed en de rand weten. Zo kunnen wij een artikel schrijven dat aansprekend en begrijpelijk is voor uw doelgroep.

Een bedrijfsjournalist is geen gewone journalist

Een bedrijfsjournalist werkt anders dan een gewone journalist. Wij schrijven onze artikelen altijd in overleg met u. De basis voor een goede samenwerking begint met een kennismaking en een briefing. We bespreken uw wensen voor het artikel, wat de strekking moet zijn, de tone of voice, of er dingen absoluut niet besproken mogen worden. Dat nemen we allemaal mee in het schrijfproces en de tekst die daaruit komt, leggen we altijd aan u voor. Pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.

Interviews door bedrijfsjournalist

Wilt u iemand laten interviewen? Een medewerker, een klant, een deskundige? Dat doen wij voor u. Wederom bespreken we eerst met u wat de randvoorwaarden van het artikel zijn en vervolgens interviewen we de kandidaat die u voordraagt. Ook voor interviews geldt: wij vragen net zo lang door tot we een mooi en helder artikel kunnen schrijven. En we zijn pas tevreden als zowel u als de interviewkandidaat akkoord zijn met wat wij geschreven hebben.

Twee voor de prijs van één

Bij ons krijgt u twee tekstschrijvers voor de prijs van één. Schrijft de een een artikel, dan leest de ander het om te beoordelen of het een goede en aansprekende tekst is. We controleren of alles duidelijk is en natuurlijk halen we eventuele foutjes er nog uit. Zo krijgt u uiteindelijk een artikel, of een serie artikelen natuurlijk, waarmee u een aansprekend magazine kunt maken.

Bedrijfsjournalist voor verschillende branches

Zoals we eerder al schreven: het onderwerp van het artikel maakt ons eigenlijk niet zo veel uit. We vragen net zo lang door tot we een duidelijk en aansprekend artikel kunt schrijven. In onderstaande branches deden wij al eerder bedrijfsjournalistieke ervaring op:

Maar we vinden het ook heel interessant om andere mooie branches te ontdekken! Bent u niet op zoek naar een bedrijfsjournalistiek artikel, maar wilt u liever een blog of een andere tekst laten schrijven of redigeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Full service

We kunnen het hele maakproces van uw magazine begeleiden. Van fotografen en vormgevers briefen tot drukwerk begeleiden. Dankzij ons netwerk kunnen we u zelfs in contact brengen met fotografen, vormgevers en drukkers.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij als bedrijfsjournalist voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We komen graag een keer langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ons bedrijf is gevestigd in Breda, maar we kijken met liefde over de stadsgrenzen heen om bij u op bezoek te komen.

Disclaimer Design door BuroPARK