Altijd een duidelijk verhaal.

Tekst

U heeft een boodschap. Een boodschap over uw prachtige dienst of product waar u uw potentiële klant alles over wilt vertellen, maar u vindt de juiste woorden maar niet. Hoe kunt u uw boodschap nu zo verpakken dat hij ook echt goed aankomt bij uw doelgroep? Daar helpen wij u graag mee.

Wij beginnen iedere ochtend met veel plezier opnieuw aan een dag vol verhalen. Dat is namelijk wat wij maken, verhalen. Over u, over uw bedrijf, over uw dienst of product, maar ook over uw medewerkers en uw klanten. Zo verpakken we uw boodschap in een complete tekst die echt bij uw doelgroep blijft hangen.

Teksten voor uw klanten

U kent ze vast wel, die commerciële teksten op websites en in brochures. Teksten waarin organisaties vertellen waar ze zo goed in zijn. Het is vaak nogal “Wij dit” en “Wij dat”, maar wat heeft een klant daaraan? Niet zo veel. Een klant wil vooral weten hoe een dienst of een product hem of haar gaat helpen. Het klassieke “What’s in it for me?” En dat is precies wat uw klant ook van u wilt weten.

Onze tekst als oplossing

Als eigenaar of medewerker van een bedrijf kan het soms lastig zijn om precies datgene te vertellen wat uw doelgroep wil horen. U zit zo diep in de materie dat u een heel boek over uw bedrijf zou kunnen schrijven. Maar wat wil uw potentiële klant van u weten? Wij kijken met een frisse blik naar uw bedrijf en uw aanbod. En vooruit, af en toe ook een beetje met een eigenwijze blik. Wij vragen net zo lang door tot we het echte probleem hebben achterhaald. Zo kunnen wij u de beste oplossing bieden. En soms is dat misschien net iets anders dan u van tevoren had bedacht.

Overtuigende teksten

Wat de oplossing ook is, wij schrijven uw teksten altijd met uw klanten in onze gedachten, zodat zij ook echt iets aan die teksten hebben. Zodat ze weten wat uw bedrijf voor hen kan betekenen. Om zo’n tekst te kunnen schrijven, belichten we verschillende kanten van het verhaal. Zo willen we natuurlijk horen wat u te vertellen heeft, maar we gebruiken ook vaak klantreviews voor onze teksten. Of we benaderen met uw toestemming klanten voor een klein interview. Door in uw teksten de ervaringen van uw bestaande klanten te verwerken, wordt het voor uw potentiële klanten veel duidelijker waarom ze voor uw bedrijf zouden moeten kiezen.

Soorten teksten

Weet u al precies voor welk medium u een tekst zoekt of nog niet? Wij denken met u mee. Wij passen onze tekst aan aan het medium dat uw boodschap het beste over het voetlicht brengt. We kunnen het jaarverslag redigeren, een vindbare webtekst maken, of een creatieve personeelsadvertentie schrijven. Of een aanbieding voor een aanbesteding redigeren, een sfeerverslag of interviewartikel voor uw personeelsmagazine schrijven, een blog, of ... roept u het maar! Door onze jarenlange achtergrond in het bedrijfsleven begrijpen we de belangen, hebben we oog voor budgetten en weten we wat een deadline inhoudt.

Twee voor de prijs van één

Kiest u voor ons, dan kiest u voor de flexibiliteit van een zzp’er, maar met een back-uplezer die alle teksten nog verder aanscherpt en eventuele laatste foutjes eruit haalt. U krijgt dus eigenlijk twee tekstschrijvers voor de prijs van één.

Full service

Wij ontzorgen u. We schrijven niet alleen de tekst voor u, we helpen u ook met de rest van het proces. Denk bijvoorbeeld aan:

  • een contentkalender maken;
  • teksten op uw site plaatsen;
  • een nieuwsbrief maken;
  • de juiste vormgever vinden voor uw uiting;
  • een webbouwer vinden;
  • uw drukwerk uitbesteden aan een drukker;
  • of de juiste fotograaf vinden die bij uw organisatie past.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van vormgevers, webbouwers, drukkers en fotografen waar we mee kunnen samenwerken om uw boodschap op de mooiste en meest doeltreffende manier aan uw doelgroep te presenteren.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn gevestigd in Breda, maar het is voor ons geen probleem om uw bedrijf in een andere plaats te bezoeken.


Disclaimer Design door BuroPARK