Altijd een duidelijk verhaal.

Freelance blogger of ghostwriter

Met een blog deelt u op een luchtige manier uw kennis met uw klanten en volgers. Alsof u samen op het terras zit en u iets vertelt over uw bedrijf. Wilt u graag een blog, maar heeft u geen idee hoe u dat moet doen? Als ghostwriter schrijven wij de blogs voor u.

Volgers worden klanten

Via een blog kunt u nuttige informatie delen met de bezoekers van uw site. En dan hebben we het niet over een verkapt verkooppraatje, nee, we hebben het echt over informatie waar de bezoeker van uw site iets aan heeft, zonder dat ze ook maar één euro hoeven uit te geven. Een deel van de bezoekers is namelijk nog geen klant van uw organisatie, een aantal van hen komt ook via Google, social media of via uw nieuwsbrief bij uw blog uit. Zij kennen uw bedrijf nog niet en mensen hebben een aantal contactmomenten nodig voor ze overgaan tot een koop. Als u waardevolle blogs deelt, dan willen uw volgers daar graag meer van zien. Zo bindt u de bezoekers gaandeweg aan uw bedrijf. Als u uw blog dus slim inzet, kunt u van uw volgers klanten maken.

De blog als poort naar uw website

Een blog kan dienen als de poort naar uw website. U verwijst via een nieuwsbrief of social media uw volgers naar uw blog. Vanuit deze blogs kunt u ze via links verder door uw site begeleiden. Naar een goedlopend product bijvoorbeeld, of misschien juist een product dat nog wat minder goed loopt. Of u stuurt ze vanaf uw blog naar een speciale aanbieding door. Met uw blog neemt u bezoekers als het ware bij de hand om ze door uw site te leiden.

De blog-bonus: hogere ranking in Google

Blogs kunnen er ook voor zorgen dat uw website hoger uitkomt in de zoekresultaten. Google beloont sites die regelmatig nieuwe content produceren met een hogere positie in de zoekresultaten. Daarnaast kijkt Google naar hoeveel tijd bezoekers op een site besteden. Hoe langer ze op uw site besteden, des te waardevoller de content, zo “denkt” het algoritme van Google. Met waardevolle blogs en interne links houdt u bezoekers langer op uw site. Bovendien kunt u met iedere nieuwe blog andere zoekwoorden uitproberen. Zo bent u op meer zoekwoorden vindbaar.

Mogen wij uw blog schrijven?

Als u uw blogposts door ons wilt laten schrijven, dan doen we dat in nauw overleg met u. Samen maken we er een spetterend verhaal van. We interviewen u of u levert zelf een voorzet voor een tekst aan. Wij bewerken uw input tot een onweerstaanbare blogpost.

Meer informatie

Wilt u ons inzetten als ghostwriter van uw blog? Neem dan contact met ons op, zodat we u er wat meer over kunnen vertellen. Liever een andere tekst of een bedrijfsjournalistiek artikel laten schrijven of redigeren? Of heeft u artikelen voor uw magazine nodig? Ook daar helpen we u mee. We komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij werken zelf in Breda, maar het is voor ons een kleine moeite om op de fiets, in de trein of in de auto te stappen om uw bedrijf in een andere plaats te bezoeken.

Disclaimer Design door BuroPARK