Altijd een duidelijk verhaal.

Redactie

Heeft u zelf een tekst geschreven, maar denkt u dat het nog wel wat duidelijker kan, wat scherper of aansprekender? Wij schrijven niet alleen graag, we vinden het ook heel fijn om aan bestaande teksten te sleutelen. Met redactie maken we uw teksten beter. We halen spellings- en typfoutjes uit uw teksten, zorgen voor logische redeneringen en we schaven aan de opbouw van de tekst. Door de structuur net iets aan te passen, kan een tekst niet alleen duidelijker, maar ook veel krachtiger worden.

Specialisme: redactie van teksten over techniek, technisch onderhoud en logistiek

Een specialisme is redactie van teksten op het gebied van techniek, technisch onderhoud en logistiek, branches waarin Pieter veel ervaring heeft. Wij redigeren allerhande teksten binnen deze branches. Van webteksten, brochures en e-mailnieuwsbrieven tot instructieteksten voor medewerkers. Daarbij stemmen we de teksten af op het kennisniveau van de doelgroep.

Redactie voor andere branches

Ook in andere branches weten wij zo onze weg te vinden. Als we iets al weten, is dat mooi. Weten we iets niet, dan gaan we op onderzoek uit. We graven door tot we precies weten hoe iets zit, zodat we het via uw tekst duidelijk aan uw doelgroep kunnen uitleggen. Zo krijgt u een begrijpelijke tekst die doet wat hij moet doen. Laat u het schrijven toch liever aan ons over? Ook dat kan. In overleg met u schrijven we teksten die perfect aansluiten bij uw doelgroep.

Twee voor de prijs van één

Kiest u voor ons, dan kiest u voor de flexibiliteit van een zzp’er, maar met een back-uplezer die alle teksten nog verder aanscherpt en eventuele laatste foutjes eruit haalt. U krijgt dus eigenlijk twee redacteurs voor de prijs van één.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Dan komen we een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij werken zelf in Breda, maar we gaan ook graag de stad uit om uw bedrijf te bezoeken.

Disclaimer Design door BuroPARK